Trouwen in een landelijk sfeertje

Een mooie septemberdag, ideaal weer, niet te warm, niet te koud. Het zonnetje schijnt en de dag kan beginnen. Wat een stralende dag is het. We beginnen in Haler, het ouderlijk huis van Janneke. Hier gaat het allemaal gebeuren. Het aankleden, het ophalen, het trouwen, proosten en ’s avonds het knalfeest.

Deze bruiloft zijn Timo en Kay van Bruiloftvideografie er ook bij. Wat zijn we toch altijd een fijn team. De samenwerking gaat vlekkeloos en zo kunnen we het bruidspaar de mooiste herinnering geven.

Janneke zit al in de make-up als ik aankom in Haler. Op haar eigen kamer, die er nog zo uitziet als vroeger, gaat ze zich aankleden. Samen met haar moeder en zus. Een mooi, intiem moment vind ik dit altijd en ik ben heel blij als ik deze momenten mag vastleggen. Ook de details worden vastgelegd.

Johan bereidt zich thuis voor. Samen met zijn ouders en met Jip, de lieve teckel die een belangrijke rol speelt op deze speciale septemberdag.

Dan wordt Johan door zijn zwager opgehaald in een wel heel bijzondere auto. Dit is een ware verrassing. Samen gaan ze naar Haler om Janneke op te halen. De first look is bij de prachtige notenboom die daar in de tuin staat. Met alle lieve mensen, die zo dierbaar zijn voor hun, erbij. Als Janneke en Johan elkaar uitgebreid hebben bewonderd, gaan we naar de Tungeler Wallen voor de bruidsreportage. Even een heerlijke wandeling maken, genieten van elkaar, ontspannen voordat het grote moment daar is. Het ja-woord geven in de prachtige tuin van de ouders van Janneke.

De prachtige decoratie is gemaakt door de oma van Janneke. Zij is uitermate creatief en kon niet wachten om al het moois te mogen maken.

Na de gezellige toost en het aansnijden van de taart wordt er in de tent gedineerd en ’s avonds wordt het feest knallend geopend! Het feest gaat nog door tot in de late uurtjes, wanneer Timo, Kay en ik naar huis gaan.

We mogen nog even langs bij de frietenwagen die in de tuin staat. Nog even een midnight snack en dan zit deze prachtige dag erop voor ons.

Op naar de volgende bruiloft die we samen mogen doen.