Achter de camera

Welkom bij GvR Photography!

Ik ben Gonnie van Roij, het gezicht achter de camera van GvR Photography. Toen ik nog klein was was ik al in de weer met een fotocamera. Ik pakte de camera van mijn moeder en ging dan het prachtige uitzicht vanuit onze tuin fotograferen. Mooie luchten bij zonsondergang, die je alleen ziet wanneer je in een boerderij buiten het dorp woont. Daarmee is mijn passie voor fotografie begonnen.

Ik heb als studie echter wat heel anders gekozen, namelijk de opleiding voor directiesecretaresse/managementassistente. Deze heb ik succesvol afgerond en ik ben reeds 12 jaar werkzaam als secretaresse. Ik miste echter iets waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Familie en vrienden attendeerden mij op mijn reisfoto’s. Reizen is namelijk ook een passie van mij en om tijdens het reizen foto’s te maken vind ik erg tof! Ze zeiden tegen mij dat ik hier meer mee moest gaan doen. Toen uiteindelijk in 2014 vrienden gingen trouwen en zij nog een trouwfotograaf zochten, hebben ze mij gevraagd hun mooiste dag vast te leggen. Met heel veel zenuwen, maar wel met heel veel enthousiasme ging ik deze uitdaging aan! Dat smaakte naar meer 🙂 Uiteindelijk kwamen langzaam aan meer aanvragen voor bruidsfotografie en ook portretten, waardoor ik in juni 2015 mij inschreef bij de Kamer van Koophandel. GvR Photography was officieel!

Ik heb inmiddels al heel wat mooie momenten mogen vastleggen! Zo dankbaar ben ik hiervoor. Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken en mooie momenten vastleggen als een fijne herinnering voor later. Dit kan een zwangerschapsreportage zijn, maar ook een bruiloft, of juist een mooie familiereportage als cadeau voor een verjaardag van een dierbaar iemand.

Neem eens een kijkje op deze website. Misschien raak je geïnspireerd, of juist enthousiast en wil je ook jouw mooie moment of dierbaren vastgelegd hebben als herinnering.
Neem dan contact op met mij voor meer informatie, via info@gvrphotography.nl of via het contactformulier op deze website..

Creatief – Persoonlijk – Enthousiast, dat is GvR Photography!

Met creatieve groet,

Gonnie van Roij

gemaakt door Puur by Dyana Fotografie

De mooie foto’s van mij zijn gemaakt door Dyana Herrema van Puur by Dyana Fotografie 🙂