Achter de camera

Haa! Ik ben Gonnie….

…het gezicht achter de camera van GvR Photography. Ik ben 35 jaar. Met mijn lieve vriend woon ik samen en beleef ik mooie momenten, zoals het bouwen van ons huis, mooie reizen, en lekker genieten op het terras onder het genot van een drankje. Ik hou van mensen, hun verhalen, hun belevenissen, hun gevoelens en vooral de liefde die er is tussen mensen. Allerlei vormen van liefde!

Toen ik nog klein was was ik al in de weer met een fotocamera. Ik pakte de camera van mijn moeder en ging dan het prachtige uitzicht vanuit onze tuin fotograferen. Mooie luchten bij zonsondergang, die je alleen ziet wanneer je in een boerderij buiten het dorp woont. Daarmee is mijn passie voor fotografie begonnen.

Ik heb als studie echter wat heel anders gekozen, namelijk de opleiding voor directiesecretaresse/managementassistente. Deze heb ik succesvol afgerond en ik ben dan ook ruim 13 jaar werkzaam geweest als secretaresse. Ik miste echter iets waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Familie en vrienden attendeerden mij op mijn reisfoto’s. Reizen is namelijk ook een passie van mij en om tijdens het reizen foto’s te maken vind ik erg tof! Toen uiteindelijk in 2014 vrienden gingen trouwen en zij nog een trouwfotograaf zochten, hebben ze mij gevraagd hun mooiste dag vast te leggen. Met heel veel zenuwen, maar wel met heel veel enthousiasme ging ik deze uitdaging aan! Dat smaakte naar meer ­čÖé Uiteindelijk kwamen langzaam aan meer aanvragen voor bruidsfotografie en ook portretten, waardoor ik in juni 2015 mij inschreef bij de Kamer van Koophandel. GvR Photography was officieel!

Ik heb inmiddels al heel wat mooie momenten mogen vastleggen! Zo dankbaar ben ik hiervoor. Ik vind het heerlijk om mensen blij te maken en mooie momenten vastleggen als een fijne herinnering voor later.

Kijk gerust op deze website. Misschien raak je geïnspireerd, of juist enthousiast en wil je ook jouw mooie moment of dierbaren vastgelegd hebben als herinnering.
Neem dan contact op met mij voor meer informatie, via info@gvrphotography.nl of via het contactformulier op deze website.

Sinds enige tijd ben ik inzetbaar als afscheids- en uitvaartfotograaf. Ook hier is het de liefde die de mensen met elkaar verbindt. Dit en omdat het een troost is om mooie foto’s van het einde van een mensenleven te hebben zijn de redenen dat ik de kant van de afscheids- en uitvaartfotografie ben uit gegaan. Kijk hiervoor op mijn andere, speciaal hiervoor aangemaakte, website.

Creatief – Persoonlijk – Enthousiast, dat is GvR Photography!

Met creatieve groet,

Gonnie van Roij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gemaakt door mijzelf <3