Lieve woorden

Marloes en Stefan

“Wat een fantastische dag hebben we gehad met Gonnie! Ze voelde haarfijn aan wat bij ons past. De eerste foto’s van de preview hadden we enorm snel binnen en waren prachtig! We kijken dan ook uit naar de overige foto’s. Wij kunnen Gonnie van harte aanbevelen aan iedereen!”

Marloes en Stefan, Nieuwegein 3 oktober 2019

Johan en Janneke

“Bedankt Gonnie, om onze dag zo mooi vast te leggen!
Wij vonden het heel erg prettig dat er een pre-weddingshoot in het pakket zat, waardoor je alvast kon wennen aan de camera en de fotograaf, natuurlijk! Daardoor hadden we prachtige foto’s om onze uitnodiging persoonlijk te maken.
Gonnie is een rustige en enthousiaste fotograaf, tijdens de bruiloft hebben we geen moment ‘last’ gehad van de camera’s.
Dankjewel Gonnie!
Liefs Johan & Janneke”

Johan en Janneke, Ittervoort, 12 oktober 2019

 

Ilse en Jelle

“Gonnie leverde een enorme hoeveelheid mooie foto’s van onze bruiloft. Ze wist daarbij spontane foto’s te maken van ons en onze gasten zonder het ‘moment’ te verstoren. Ook de prijs/kwaliteitverhouding is erg goed, Gonnie dank je wel voor het vastleggen van onze bruiloft!”

Ilse en Jelle , Maasniel, 19 augustus 2019

 

Daniëlle en Jos

“Gonnie was echt fantastisch!!!
Heel erg behulpzaam en meedenkend bij de voorbereidingen, zo ook met het bedenken van een locatie voor onze pre-weddingshoot. We zijn haar zo ontzettend dankbaar voor de mooie foto’s die ze gemaakt heeft voor en na onze bruiloft. Zonder haar mooie werk was het niet compleet geweest! Onze mooie herinneringen aan die dag zijn prachtig door haar vast gelegd, nu kunnen we deze iedere keer opnieuw beleven dankzij haar deskundige werk.

Gonnie ontzettend bedankt voor de fantastische dag!”
Daniëlle en Jos , Kinrooi, 31 juli 2019

 

Melly en Bram

“Lieve Gonnie, hartelijk bedankt dat jij onze fotograaf wilde zijn! Jouw enthousiasme werkte erg aanstekelijk op ons. Mede dankzij jou hebben wij een super mooie en stralende dag gehad. We hebben genoten van het begin tot het einde. De preview smaakt naar meer en we hopen zo nog lang na te mogen genieten van jouw vakwerk. Liefs Bram en Melly”

Melly en Bram , Ede, 14 juli 2018

 

Bianca en Yuri

“Wat een prachtige foto’s! We zijn sprakeloos. Super bedankt!
En dit zijn er nog maar een paar. We zijn zo benieuwd naar de rest!”

Bianca en Yuri , Heerlen, 22 mei 2018