Recencies

Recensie Melly en Bram

“Lieve Gonnie, hartelijk bedankt dat jij onze fotograaf wilde zijn! Jouw enthousiasme werkte erg aanstekelijk op ons. Mede dankzij jou hebben wij een super mooie en stralende dag gehad. We hebben genoten van het begin tot het einde. De preview smaakt naar meer en we hopen zo nog lang na te mogen genieten van jouw vakwerk. Liefs Bram en Melly”

Melly en Bram , Ede, 14 juli 2018

Recensie Bianca en Yuri

“Wat een prachtige foto’s! We zijn sprakeloos. Super bedankt!
En dit zijn er nog maar een paar. We zijn zo benieuwd naar de rest!”

Bianca en Yuri , Heerlen, 22 mei 2018

Recensie Mieke Dings

“Gonnie heeft hele mooie foto’s van ons als gezin gemaakt, maar ook van de kinderen apart. Super mooi zijn ze geworden. Ze heeff heel veel geduld en met humor krijg je zelfs een tiener die er geen zin in had, heel mooi (lachend) op de foto. Het contact was via email. Ze reageert snel op je vragen. Krijg nu van heel veel mensen complimenten over de foto’s maar die zijn uiteraard voor Gonnie. Dankjewel Gonnie voor je mooie werk.”

Mieke Dings , Kessel, 22 mei 2018

Recensie Mirjam Helwegen

“Gonnie, super bedankt voor de mooie fotos van onze Crazy Ladies Sunday op St.Joost.
Niets is voor jou teveel, en alles kan. Dankzij jou blijft deze activiteit voor ons en vele anderen een blijvende herinnering.
Thanks..”

Mirjam Helwegen van @Mirjams Fashion, Sint Joost, 9 december 2017

Recensie Bart Auceps

“We hebben een superleuke en ontspannen fotosessie gehad met Gonnie en onze hele familie. Met haar vrolijke humeur en creatieve ingevingen staan we er allemaal echt leuk en ontspannen op. De foto’s zijn echt prachtig geworden.”

Bart Auceps, Nijmegen, 27 november 2017

Recensie Sandra en Koen

“Gonnie heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd, erg blij met de vele foto’s! Ze is erg enthousiast en heeft veel passie voor haar vak.”

Sandra en Koen, Haelen, 1 november 2017

Recensie Anja en Patrick

“Gonny is een toppertje!!! Zo lief! Ze heeft iets heel speciaals gedaan voor een mooi bruidspaar. Ze hebben dankzij gonny een hele mooie herinnering gekregen….zeker de moeite waard! Ik weet wel waar ik heen ga als ik weer eens foto’s gemaakt moet hebben!”

Anja en Patrick, Neer, 25 februari 2017

Recensie van Suzan en Jhon

“Gonnie heeft foto’s gemaakt op onze bruiloft 9 juli 2016. Hier zijn we uitermate tevreden over. Ze is enorm enthousiast en zorgt dat je je op je gemak voelt, hierdoor heeft ze prachtige, spontane, foto’s van ons gemaakt, waar de humor en relaxte sfeer vanaf spat!
Wat we ook erg prettig vonden, is de snelle levering van de foto’s!
Gonnie, nogmaals bedankt en we hopen dat je nog heel veel bruiloften met enthousiasme en het eindresultaat in topkwaliteit mag vastleggen!
Bedankt! Jhon & Suzan”

Suzan en Jhon, Woudenberg, 8 oktober 2016

Recensie Nikki en René

“Een aantal weken geleden hebben wij een loveshoot gehad. Gonnie is super enthousiast en zit vol met leuke ideeën! En het eindresultaat: onwijs mooie foto’s waar we elke dag nog van genieten!! Nogmaals bedankt Gonnie voor de super mooie shoot!!”

Nikki en René, Heythuysen, 22 september 2016

Recensie Jeanette en Jonathan

“Super lief…gefocust…creatief en leuk overleg van te voren voor onze bruiloftshoot….geweldig resultaat..erg verzorgd…kunnen we nog lang van nagenieten…
Thanx van Jonathan en Jeanette”

Jeanette en Jonathan, Goirle, 21 september 2016,

Recensie Mandy en Robin

“18 juni 2016 heeft Gonnie onze bruiloft vastgelegd! Wow wat is ze een topper! Foto’s zijn geweldig mooi geworden! Ze houd zich netjes aan alle afspraken die ze maakt!”

Mandy en Robin, Maasbracht, 10 augustus 2016

Recensie Bart en Suzanne

“Gonnie is een vrolijke dame die ook echt plezier heeft in fotograferen. Wij hebben onze fotoshoot in onze eigen tuin en in het bos gemaakt, en ons laten adviseren door Gonnie hoe wij de mooiste foto’s konden krijgen. Hier zijn heel veel romantische en ook een paar echt hele grappige foto’s uit gekomen. Gonnie weet wat ze doet, en zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot. Niet onbelangrijk: ze is betrouwbaar en houdt zich aan afspraken. Bedankt Gonnie!”

Bart en Suzanne, Maarheeze, 30 juni 2016