Shop en Fine Art

Shop

Hey!

Wat leuk dat je mijn shop bezoekt. Via Werk aan de Muur verkoop ik wat ik noem mijn ‘vrij werk’. Werk waarbij ik concepten uitwerk die heel klein als ideetje beginnen. Ze groeien uit tot hetgeen zich in mijn hoofd vormt en dan maak ik het beeld dat daarbij past. Naast het conceptuele werk, vind ik reizen ook heel leuk en wandelen en tijdens het reizen en wandelen maak ik ook graag foto’s. Ook zo’n soort foto’s komen in mijn shop te staan.

Via Werk aan de Muur kun je deze foto’s laten afdrukken op Canvas, Aluminium, Acryl, maar ook als foto en dan ingelijst. Super gaaf. Of laat een groot doek maken in een aluminium frame. Net wat bij jou past. (bijna) Alles is mogelijk.

Kijk gerust rond. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Fine Art

Mocht je een shoot willen boeken waarvan een foto dan vervolgens ook op mooi doek geprint wordt? Dat is ook mogelijk! Neem dan even contact op met mij. Daarnaast kun je ook een Fine Art beeld van jezelf laten maken. Dat is toch het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven? 🙂 Dit is een manier van fotograferen, waarbij een concept wordt uitgewerkt, waarbij haar en make-up wordt verzorgd en waarbij je op artistieke wijze gefotografeerd wordt. Dit is ook nieuw!

De investering in een Fine Art shoot, waarbij we een concept uitwerken, je mooi opmaken en de haren mooi maken, waarbij je een 3-tal passe partout afdrukken krijgt als eindproduct, is € 350,00. Als je digitale beelden wilt ontvangen, dan betaal je per beeld een meerprijs. Dit geldt ook voor meer afdrukken. De Fine Art Shoot moet ik nog verder uitwerken in een brochure. GvR Photography is volop in ontwikkeling… Volg mij gerust ook op Instagram en Facebook 🙂

Liefs,

Gonnie