Trouwalbums

Jullie zijn net getrouwd en hebben de dag beleefd zoals jullie gedroomd hadden. Mooie foto’s zijn gemaakt, mooie momenten zijn vastgelegd. Hoe fijn is het dan om een prachtig album vast te pakken, er doorheen te bladeren en dan jullie trouwdag te kunnen herbeleven. Ik geloof dat foto’s in een album horen. Een album vasthouden is een beleving op zich. Het voelen, bekijken en wegdromen bij die ene prachtige dag.

 

Met liefde maak ik dan ook voor jullie het album dat bij jullie bruiloft past. Helemaal op maat gemaakt. Heb je een prachtig logo op de trouwkaart? Laat dit dan terugkomen op jullie album in de vorm van een UV-print of chique met embossing in een zilveren of gouden afwerking. Ga voor stoer en elegant met een nubuck omslag met bijvoorbeeld gouden embossing of voor een chique uitstraling met (kunst)leer en UV print of embossing. Ik laat jullie in een persoonlijk gesprek mijn favoriete albums zien en vertel graag waarom welk album bij jullie dag past.

Hier laat ik enkele voorbeelden van albums zien, zodat jullie er een goed beeld van krijgen. Meer informatie over trouwfotografie én deze prachtige albums? Neem dan contact op met mij. Wellicht ben ik nog beschikbaar op jullie dag.