Albums

Bijzondere momenten verdienen het om te worden vastgelegd als dierbare herinnering. Vooral een tastbare herinnering. Een klein deel van iemands leven mogen bijwonen als fotograaf is zo speciaal en ik word daar oprecht blij van. Kortom: mooie foto’s zijn gemaakt, mooie momenten zijn vastgelegd. Hoe fijn is het dan om een prachtig album vast te pakken, er doorheen te bladeren en dan die momenten te kunnen herbeleven. Ik geloof dat foto’s in een album horen. Een album vasthouden is een beleving op zich. Het voelen, bekijken en wegdromen bij die ene prachtige dag en dat ene bijzondere moment.

Bij elke shoot, of het een loveshoot is of juist een familiereportage, zit een mini-album inbegrepen van 20×15 cm met 10 bladzijden. Maar wat echt veel toffer zou zijn, is van die speciale momenten een groot album te maken, van bijvoorbeeld 25×25 cm. Met een mooie nubuk cover, embossing met folie naar keuze en bijvoorbeeld een bijpassende box. Ik laat jullie graag mijn persoonlijke favorieten zien! Dan kunnen jullie een prachtig album op maat laten maken.

Hier laat ik enkele voorbeelden van albums zien, zodat jullie er een goed beeld van krijgen. Meer informatie over portretfotografie én deze prachtige albums? Neem dan contact op met mij. Wie weet maak ik wel een bijzonder moment in jullie leven mee, dat jullie altijd als tastbare herinnering zullen houden!