Trouwfotografie

Jullie gaan trouwen! Wat een mooi nieuws en wat een mooie dag in het vooruitzicht. Het organiseren kan beginnen…

Bij een bruiloft horen mooie foto’s. Foto’s die een dierbare herinnering vormen van een prachtige dag in jullie leven. Iets tastbaars, waar je nog jaren heel veel plezier van hebt.

Wellicht kan ik voor jullie deze mooie, dierbare herinnering maken, door jullie mooiste dag en de mooie momenten op deze dag met liefde, enthousiasme en een persoonlijke touch te fotograferen.

Benieuwd naar mijn prijzen? Mijn pakketten starten bij 4 uur fotografie, inclusief een mini-album en de foto’s op USB-stick voor een bedrag van € 950,00.

Willen jullie liever een fotograaf én een videograaf? Dat kan! Ik kan jullie in contact brengen met een heel leuk videografen-duo Timo en Kay. Omdat wij met zijn drieën zo goed op elkaar zijn ingespeeld, merken jullie er niets van dat we met zijn drieën jullie dag vastleggen. Zo krijgen jullie dus zowel prachtige foto’s als een super gave trouwclip van jullie mooiste dag! Hoe tof?!

Foto’s komen pas echt tot leven als ze in een trouwalbum zijn verwerkt. Kijk eens op mijn pagina over trouwalbums en zie al een aantal opties die mogelijk zijn voor jullie trouwalbum <3.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik jullie kan bieden?

Neem dan contact op via info@gvrphotography.nl of via het contactformulier op deze website voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Liefs, Gonnie